Aanbod en praktische informatie

Nét even wat anders

Misschien ben je net als de meeste ouders (en hulpverleners) ervan overtuigd dat jouw kind in therapie of in behandeling moet. Dat zou best kunnen, maar dat is niet altijd de juiste start. Als je kind zelf niet in therapie wil of met tegenzin komt, gaat therapie of behandeling helemaal niet werken en brengt het alleen maar meer schade toe. Je kind blijft in de toekomst maar komen met steeds meer ingewikkelde problemen. Wij gaan dat niet doen. Ik streef naar duurzame verandering en werk samen met jou aan de problemen van je kind. Je kind blijft thuis en jij komt in de praktijk óf ik kom bij jullie thuis. Komt jouw kind wel graag mee, dan is dat natuurlijk helemaal goed!


Wil jouw kind zelf in therapie (zonder ouders) en werken aan zichzelf? Dat is goed nieuws. Hij of zij is dan van harte welkom bij mij in de praktijk. We maken er een mooi proces van!


Werkgebied

Mijn praktijk is gevestigd in Hoorn, maar mijn werkgebied is Noord Holland. Woon jij buiten deze regio,of zijn er andere redenen waarom het voor jou niet mogelijk of prettig is om naar de praktijk te komen? Dan zijn er goede online mogelijkheden. Ik kom als dat belangrijk is of passend binnen de situatie ook bij je aan huis.

Boosheid

Tarieven en vergoedingen

Een sessie duurt 60 minuten en jouw investering hiervoor is € 97,-. Na afloop van de sessie krijg je binnen enkele werkdagen de factuur via de mail toegestuurd. 

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, dan kan je de kosten per sessie deels vergoed krijgen. Per zorgverzekering kan de hoogte van de vergoeding verschillen. Klik hier voor een overzicht.

Vanwege verschillende redenen ben en blijf ik een particuliere praktijk. Dat betekent dat ik niet ingekocht ben door gemeenten en dat therapie in principe niet door hen vergoed word.

In sommige gevallen is er wel een samenwerking mogelijk, zodat de gemeente toch de kosten van het traject op zich wil nemen. Dit kunnen we bespreken tijdens het eerste gesprek.


Aantal behandelingen

Tijdens het eerste gesprek bespreken we je hulpvraag door, maar ook hoeveel behandelingen ik denk dat je nodig hebt. Dit is een inschatting. We houden dit goed in de gaten en evalueren regelmatig om te kijken of we nog op de goede weg zitten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Is er toch iets onduidelijk? Dan mag je me dat natuurlijk altijd vragen.

Openingstijden

Maandag                                                         9:00 - 17:00

Dinsdag                                                         12:00 - 21:00

Woendag                                                        9:00 - 17:00

Donderdag                                                    12:00 - 21:00

Vrijdag                                                              9:00 - 17:00

Zaterdag                                                          10:00-13:00


Ik werk uitsluitend op afspraak!

Zie voor de kaart en parkeermogelijkheden mijn contactpagina.