Aanbod en praktische informatie

Nét even wat anders

Misschien ben je net als de meeste ouders (en hulpverleners) ervan overtuigd dat jouw kind in therapie of in behandeling moet. Dat zou best kunnen, maar dat is niet altijd de juiste start. Als je kind zelf niet in therapie wil of met tegenzin komt, gaat therapie of behandeling helemaal niet werken en brengt het alleen maar meer schade toe. In de reguliere hulpverlening is dat een prachtig verdienmodel, want je kind blijft in de toekomst maar komen met steeds meer ingewikkelde problemen. Wij gaan dat niet doen. Ik streef naar duurzame verandering en werk samen met jou aan de problemen van je kind. Je kind blijjft thuis en jij komt in de praktijk.


Twijfels hierover? Sta hier eens bij stil; wie staat elke ochtend met jouw kind op, eet met jouw kind, zorgt dat het kleding heeft en doet zijn best om hem naar school te krijgen? Precies; jij! Jij hebt de allermeeste invloed op het dagelijks leven van je kind. Jij bent degene met het volwassen brein, weet wie hij van binnen in werkelijkheid is en weet wat hij in de kern nodig heeft. En precies dat hebben we nodig om je kind weer op de rit te krijgen. We gaan dit samen doen, geen situatie is mij vreemd, dus kijk gauw verder.


Wil jouw kind wel in therapie en werken aan zichzelf? Dat is goed nieuws. Hij of zij is dan van harte welkom bij mij in de praktijk. We maken er een mooi proces van!

Boosheid

Tarieven en vergoedingen

Ik werk met losse sessies en we beginnen met een uitgebreide intake. Het liefst met beide ouders of verzorgers. Gedragsproblemen vragen een vaste strategie in de opvoeding, die door beide worden uitgevoerd.


Komt je kind zelf in therapie? Dan komen jij en je kind de eerste keer samen.  


Een intakegesprek of een sessie duurt 60 minuten en jouw investering hiervoor is € 95,-. Na afloop van de sessie krijg je binnen enkele werkdagen de factuur via de mail toegestuurd. 


Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, dan kan je de kosten per sessie deels vergoed krijgen. Per zorgverzekering kan de hoogte van de vergoeding verschillen. Klik hier voor een overzicht.


Mocht tijdens jouw traject blijken dat je meer intensieve hulp nodig hebt, kan het helpend zijn om bij jouw gemeente te informeren of zij bereid zijn de kosten te betalen. Dit zullen we dan samen bespreken en oppakken.

Aantal behandelingen

Tijdens het eerste gesprek bespreken we je hulpvraag door, maar ook hoeveel behandelingen ik denk dat je nodig hebt. Dit is een inschatting. We houden dit goed in de gaten en evalueren regelmatig om te kijken of we nog op de goede weg zitten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Is er toch iets onduidelijk? Dan mag je me dat natuurlijk altijd vragen.

Openingstijden

Maandag                                                         9:00 - 17:00

Dinsdag                                                         12:00 - 21:00

Woendag                                                        9:00 - 17:00

Donderdag                                                    12:00 - 21:00

Vrijdag                                                              9:00 - 17:00

Zaterdag                                                          10:00-13:00


Ik werk uitsluitend op afspraak!

Zie voor de kaart en parkeermogelijkheden mijn contactpagina.