Stemmingsklachten

Full of Life

Een traject voor jongeren die zich vaak somber, leeg, eenzaam of lusteloos voelen

Samen

Je puber ervaart...

weer levenslust en krijgt weer zin in sociale contacten
Batterij opladen

Voelt meer energie

En ontdekt waar hij energie van krijgt en hoe zijn energie op peil blijft 

Plezier

en ervaart voldoening

in dat waar hij graag mee bezig was en ontdekt nieuwe dingen

Rommelig

Herken je dit?

Je hoeft echt niet meer te gaan kijken om te weten wat je aantreft op je zoon zijn slaapkamer. Onderuitgezakt op bed met zijn telefoon. Haren niet gekamd, tanden niet gepoetst. Ook al is het15:00 's middags. Als hij niet ergens naar toe hoeft, ziet hij geen reden om voor zichzelf te zorgen.


Je zoon komt thuis en loopt zonder iets te zeggen meteen door naar zijn kamer. Je gaat op bed naast hem gaat zitten en er volgt een diepgaand gesprek over hoe vreselijk mensen in de wereld met elkaar omgaan. Je voelt je geraakt door zijn inzicht, maar je schrikt ook van de donkere kijk van je kind. Tijdens het luisteren word je bang dat hij het allemaal misschien niet zo goed aan kan.


Als je om je heen kijkt, zie je overal kleding rondslingeren, borden, glazen, tijdschriften, etc. Het is enorm chaotisch. Je zoon ziet dat je om je heen kijkt en merkt op dat het nu wel heel erg is. Je wordt even streng en wil dat hij het nu echt opruimt. Van het een op het andere moment krijg je een enorme scheldpartij op je af. En ja hoor, we hebben weer een conflict die even voortduurt. 


Bed

Of dit?

"Mam, ik ben zo vreselijk moe", zegt je dochter voordat ze weer haar bed induikt midden op de dag. Je weet dat als je haar tegen probeert te houden dat ze dan enorm gefrustreerd of in paniek raakt. Je maakt je enorm veel zorgen om haar dag- en nachtritme wat al een tijdje helemaal op z'n kop ligt, maar je weet niet meer wat je voor haar kan doen. 


Steeds vaker hoor je je dochter klagen over een gevoel van leegte. Wat je ook probeert om haar te helpen, je dochter blijft het gevoel houden dat je haar totaal niet begrijpt en vertrekt dan weer eenzaam terug op haar kamer. Ook al weet jij best hoe dat voelt, ze laat je niet toe. Je vindt het verschrikkelijk en bent bang dat haar klachten alleen maar erger worden.


Midden in de nacht staat ze ineens naast je bed. "Ik kan niet slapen", zegt ze. Als je half verward overeind komt zitten, barst ze ineens in tranen uit. Ze vertelt dat ze constant een vol hoofd heeft en het niet kan 'uitzetten'. Ze wordt er gek van. Je besluit maar even mee te gaan naar haar kamer, waar ze een emotioneel gesprek met je aangaat over wat ze allemaal moeilijk vind aan haar leven. Als je weer in bed ligt ben je klaarwakker van de zorgen en intens verdrietig dat ze haar leven zo zwaar ervaart. 

Moeder Y (14 jaar)

Mijn dochter riep laatst: "Isabel begrijpt het tenminste wel".  Gek genoeg, stelt dat me gerust. Dan voelt ze zich nu tenminste niet meer zo alleen. 

Help jouw puber nu om weer lekker in zijn vel te komen zitten

Plezier

Na het volgen van traject Full of Life 

 • voelt je puber zich lekkerder in zijn/ haar vel
 • Onderneemt het weer graag leuke dingen
 • Heeft het weer zin in sociale contacten
 • Voelt hij zich weer zeker van zichzelf
 • Heeft je puber weer energie
 • Neemt de interesse toe om nieuwe dingen te ondernemen
 • Herstelt het dag- en nachtritme
 • Komt je puber beter in slaap en slaapt het beter door
 • Voelt het hoofd weer rustig
 • Kan je puber zich beter concentreren op school

Inclusief bij traject full of life!

1 op 1 gesprekken

1-op-1 contact

Een uniek 1-op-1 traject tegen somberheidsklachten, wat bestaat uit 8 gesprekken van minimaal 1 uur. Uitlooptijd is altijd kosteloos
op maat

Op maat gemaakt

Iedereen is anders en ervaart net weer andere klachten. Daarom is geen enkel traject te vergelijken en word een traject altijd op maat gemaakt voor jouw kind
Contact

Bereikbaar

Omdat jongeren behoorlijke ups en downs kunnen ervaren is de therapeut flexibel bereikbaar voor de jongeren via What's App
Full of LIfe
797,-

Traject Full of Life

 • Binnen 5 werkdagen terecht
 • 8 therapeutische sessies
 • Contact tussen de sessies door
 • RBCZ geregistreerde therapeut (vrije zorgkeuze)
 • In termijnen betalen mogelijk
Tijdens de intake geen klik? Krijg dan 90% van het aankoopbedrag weer terug!