Agressie jongeren

Maak hier je afspraak

Je wil natuurlijk dat jij of je kind zo snel mogelijk goed geholpen word. Dan zit je niet te wachten op wachtlijsten, doorverwijzingen, etc. Dat kost alleen maar meer tijd en jij blijft intussen met je problemen zitten. Dat is echt niet nodig. En ja, natuurlijk is het spannend om een afspraak te maken en ben je waarschijnlijk enorm aan het twijfelen naar wie je toe gaat en wanneer nou het goede moment is. Om je hier een beetje bij te helpen, hoef je alleen maar onderstaand contactformulier in te vullen. Dan neem ik contact op met jou en dan kan jij me al je vragen stellen. Ik kan je in ieder geval garanderen dat je dan weer ietsje verder bent in jouw proces, zelfs als je besluit nog niet direct of niet bij mij te starten! Bellen mag natuurlijk ook op 06-36097381

Neem contact op!

Contactgegevens

Contactinformatie
Jongerentherapie Nederland
Korte Achterstraat 2
1621 GA Hoorn
info@jongerentherapienederland.nl
06 36097381
KvK nummer: 71162879


Of vind mij op social media

Mijn praktijk bevindt zich in het centrum van Hoorn in het straatje achter de Hema. In het centrum zijn voldoende betaalde parkeerplekken. Je kan je auto het beste kwijt in parkeergarage 't Jeudje. In de ochtend en in de avond (met als uitzondering koopavond op donderdag) is parkeren in 't Jeudje gratis. Langs de straat zijn er ook parkeerplaatsen. Let goed op de borden. Er zijn naast betaald parkeerplekken, ook veel plekken alleen voor vergunninghouders. 

Vind je het niet erg om een stukje te wandelen? Er zijn gratis parkeerplaatsen aan de Nieuwe Wal. Vandaar uit loop je in ongeveer 12 minuten naar de praktijk.