Thuis je kind ondersteunen bij somberheid of angst in 3 stappen

Het is al laat. Je ligt in bed te piekeren over de afgelopen weken. Je denkt aan je kind, waarmee het steeds minder goed gaat. Hoe je hem het beste kan ondersteunen weet je niet precies. En daarnaast heb je ook nog je eigen emoties, die het je af en toe behoorlijk moeilijk maken. Herken je jezelf hierin? Dit e-book is speciaal voor jou geschreven om je te steunen bij dit moeilijke proces.

Als je dit e-book gelezen hebt, dan


  • Voel je je weer zelfverzekerd in de opvoeding van je kind
  • Communiceer je effectief met je kind
  • Zorg je beter voor jezelf en je eigen emoties
  • Voel je je er niet langer alleen voor staan
  • Slaap je beter, omdat je je minder zorgen maakt
50%
Jouw gegevens zijn veilig bij ons
Gratis Download
Thuis je kind ondersteunen bij somberheid en angst
 

Mijn kind werd steeds lustelozer en wilde op een gegeven moment niets meer. Ik maakte me enorm veel zorgen. Isabel heeft ons beide met haar inzichten enorm op weg geholpen. Het was heel erg fijn om te leren hoe ik met mijn zoon zijn problemen moest omgaan en heb hem in zijn proces bij Isabel enorm zien groeien. Al ging het met ups en downs. Ik hoefde in ieder geval niet meer steeds aan mezelf te twijfelen. Dat was een enorme opluchting.

D. moeder van K. (16 jaar)

Als je naar de reguliere hulpverlening gaat met je kind en zijn/haar hulpvraag, dan moet je in veel gevallen lang wachten. Dat komt door de toenemende vraag naar complexe jeugdzorg. Jouw kind is hier maar mooi de dupe van. Als je hulp gaat zoeken dan doe je dat pas als de nood hoog is. Lang wachten is dan verschrikkelijk. Om deze reden heb ik dit e-book geschreven. Zodat ieder die dat maar nodig heeft, gratis de beschikking heeft tot waardevolle informatie, waarmee je direct de situatie van jezelf en jouw kind kan verlichten of erger kan voorkomen. In dit e-book geef ik je een aantal tips over hoe jij om kan gaan met de angst en depressieve klachten van je kind. In dit e-book heb ik mijn jarenlange ervaring als jongerenwerker en therapeut gebundeld, om zoveel mogelijk ouders en kinderen te kunnen helpen.


  • Tips om de communicatie met je kind te verbeteren
  • Do's en don'ts bij het omgaan met angst en somberheidsklachten
  • Een hart onder de riem voor jou als ouder van een kind met stemmingsproblemen
Isabel

Thuis je kind ondersteunen bij somberheid en angst in drie stappen


Download nu jouw gratis e-book, om jouw kind zijn/haar leven wat te verlichten en daarmee ook dat van jou!

Gratis ebook
50%
Jouw gegevens zijn veilig bij ons!
Download nu!